Sivut

keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Ellenin pääsiäisloma

Pääsiäisloma alkoi keskiviikkona 17.4. ja samana päivänä Onerva tuli meille yöksi. Seuraavana päivänä emme tehneet oikein mitään mutta minä kävin leikkauttamassa hiukseni. 

Perjantaina kävin syömässä yhdessä ravintolassa ja söin pastaa, jossa oli mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja. Kun olin käynyt syömässä menimme yhdessä kavereiden kanssa katsomaan Denian linnaa. Päivä oli tosi sateinen ja linnassa jos meni portaita, piti mennä tosi varovasti, koska ne olivat tosi liukkaat.  
Lauantaina satoi koko päivän ja menimmekin illalla shoppailemaan ostoskeskukseen, joka on Ondarassa. 

Sunnuntaina ja maanantaina olin vain kotona, koska Onerva oli lähtenyt Andorraan.  
Tiistai aamuna oli lähtö Madridiin. Matka kesti noin 6 tuntia, sillä pysähdyimme yhdellä huoltoasemalla syömään ja noin puoli tuntia ennen Madridia pysähdyimme yhteen kaupunkiin ja kävimme siellä katselemassa paikkoja. Ostin sieltä jäätelön ja otin siihen kinuskikastiketta, joka maistui aivan kamalalta. Sieltä sitten ajoimme kaupunkiin nimeltä Tres Cantos. Se kaupunki on ihan Madridin vieressä. Siellä asuimme yhden sukulaisen luona.  

Keskiviikkona satoi tosi paljon vettä. Menimme junalla ihan Madridin keskustaan ja siellä menimme johonkin taidemuseoon. Taidemuseon jälkeen kävimme syömässä pizzaa ja menimme takaisin sen sukulaisen luokse. 

Torstaina oli hyvä keli ja silloin kiertelimme vähän ympäri Madridia turistibussilla. Kävin myös shoppailemassa ja löysin myös tuliaisia. 

Perjantaina ajoimme vähän kauemmas yhteen ostoskeskukseen, joka oli ulkona. Eli siinä oli tie ja kaupat sen varrella ja tiellä vain käveltiin. Kävin myös ihan tavallisessa ostoskeskuksessa, joka oli tosi iso ja meinasin eksyä sinne mutta löysin kyllä takaisin. 
Lauantai iltapäivänä ajoimme sitten takaisin kotiin. Pysähdyimme syömään ravintolaan. Matka oli tai se ainakin tuntui paljon pidemmältä kuin tiistaina. 

Sunnuntaina ja maanantaina olin vain kotona mutta maanantai iltana menin käymään Onervan luona ja meillä oli tosi hauskaa, koska emme olleet nähneet pitkään aikaan. 

-Ellen 
Kuva on otettu Madridista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti, jos tykkäsit postauksestamme :)

Viikonloput Espanjassa

Täällä olemme yhdessä melkein jokainen viikonloppu. Yleensä olemme joko Onervan kotona tai menemme käymään jossain. Olemme käyneet Montgo...