Sivut

keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Onervan pääsiäisloma

Pääsiäisloman ensimmäisenä päivänä menin Ellenille yökylään. Meille oli hauskaa ja kävimme katsomassa Ondaran kaduilla kulkevaa pääsiäiskulkuetta. Siinä kaduilla kulki ihmisiä, joista osa soitti jotain soitinta kuten rumpuja, ja osa kantoi kynttilöitä. 
Kuva on otettu Andorrasta.

Lauantaina 20.4. lähdin perheeni kanssa kuudeksi päiväksi Andorraan, koska he omistavat sieltä talon. Andorrassa oli tosi kaunista ja tykkäsin vuorista. Harmi vain, että säät eivät oikein suosineet, vaan joka päivä satoi ainakin vähän ja oli aika kylmä ja pilvistä. Minulla ei myöskään ollut Andorrassa nettiä, joten joinakin päivinä menin joko kahvilaan, jossa oli netti tai ostoskeskukseen. 

Muutamana aamuna Andorrassa menin vanhempien kanssa vuorille kävelylle. Sieltä oli kauniit näköalat kylään, jossa talo sijaitsi. Joidenkin vuorten huipulla oli myös lunta ja mahdollisuudet lasketella, mutta sään takia en päässyt minään päivänä kokeilemaan. 

Päivät Andorrassa menivät suureksi osaksi kouluhommien tekemiseen, mutta iltapäivisin menin vanhempien kanssa lounaalle erilaisiin ravintoloihin. Iltaisin menin monena päivänä lähellä olevaan ostoskeskukseen, koska siellä oli netti, jolloin pystyin juttelemaan kavereilleni ja perheelleni. 


Minulla oli hauskaa Andorrassa, vaikka jäi vähän harmittamaan, että sään takia ei oikein voinut tehdä mitään asioita ulkona. Olisi ollut kiva päästä kokeilemaan laskettelua vuorenrinteillä, mutta se jäi tällä kertaa väliin. 

Kun tulin takaisin Andorrasta, näin Elleniä pitkästä aikaa. Näin myös enne koulun alkua muita kavereita, joiden kanssa menin läheiseen puistoon piknikille. 

Tiistaina 30.4 oli yksi päivä koulua, mutta keskiviikkona ei ollut. Tiistaina Ellen tuli minun luokseni yökylään ja keskiviikkona pääsimme kokeilemaan pihassani olevaa uima-allasta ensimmäistä kertaa.




-Onerva 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti, jos tykkäsit postauksestamme :)

Viikonloput Espanjassa

Täällä olemme yhdessä melkein jokainen viikonloppu. Yleensä olemme joko Onervan kotona tai menemme käymään jossain. Olemme käyneet Montgo...